Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megrendelt  termékek vételára biztosan nem változik meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő termékek ára alapján fizetendő (így pl. ha Ön az eredetileg megrendelt három termék helyett két terméket vásárol, a szállítási díjat rendszerünk a véglegesen megvásárolt kettő termék ára alapján számítja újra).  A külön rögzített rendelések egy csomagban történő kiszállítására, a rendelések összevárakoztatására nincs lehetőség.

Belföldi házhoz szállítás

A megrendelt termékeket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. A házhoz szállítás díja a végösszeg függvénye.  15.000.- Forint értékű vásárlás felett ingyenes a szállítás.

Személyes átvétel

Személyes átvételre is van lehetőség, raktárunkban átvehetőek a megrendelt termékek. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. 1038 Budapest, Ürömi út 10.  Természetesen ilyenkor nincs szállítási költség. Az átvétel bármelyik munkanapon lehetséges, nyitvatartási időnkben. Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: 0620/ 286 8855.

A rendelés összegétől függően a következő kedvezmények kaphatók:

15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

20000 Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezmény

25000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezmény

30000 Ft feletti vásárlás esetén 15% kedvezmény

35000 Ft feletti vásárlás esetén 20% kedvezmény

40000 Ft feletti vásárlás esetén 25% kedvezmény

45000 Ft feletti vásárlás esetén 30% kedvezmény 

50000 Ft feletti vásárlás esetén 35% kedvezmény